fbpx
Leestijd: 3 minuten

Elke dag staat een team developers klaar om de kapperssoftware van Optios verder te ontwikkelen en zich steeds te vernieuwen. Ze werkten enkele features uit die massaal werden gevraagd. De laatste nieuwe updates kan je hier lezen!

  • Instagram button op website en in e-mail

Eindelijk is hij er! Naast de knop die je leidt naar je Facebookpagina, is er nu ook eentje aanwezig voor je Instagrampagina zowel op je persoonlijk website als in je e-mails. Op die manier kan je nog meer klanten leiden naar je social media platformen en kunnen ze je ontwikkelingen op de voet volgen.

Instagram-button-nu-op-je-eigen-website-met-Optios

  • Afspraak opmerkingen worden nu weergegeven in bevestigingsmail naar de kapper

Opmerkingen worden nu opgenomen in de bevestigingsmail die je ontvangt na de boeking van een afspraak. Zo kan je bijvoorbeeld onmiddellijk zien wanneer een klant vermeldt dat ze ook haar kind meebrengt voor een knipbeurt.

opmerkingen-nu-ook-bij-bevestigingsmail

  • Productgegevens automatisch aangevuld zonder scanner

Als je zelf geen scanner gebruikt kan je vanaf nu de barcode van producten ook manueel invoeren. Vervolgens zullen alle gegevens van het product automatisch ingevuld worden.

  • Extra updates

GDPR e-mail nu ook in het Frans

De automatische e-mail over de GDPR-wetgeving bestond eerder al. Maar deze kan je nu ook verzenden in het Frans. Zo kan je ook je Franstalige klanten inlichten over de bescherming van hun persoonsgegevens.

Weergave van diensten in herhalende afspraken

Vroeger kon je op de klantenfiches bij herhalende afspraken de geplande diensten niet zien. Dit is nu geüpdatet, waardoor je enkel op de herhalende afspraken hoeft te drukken en meteen een overzicht krijgt van de diensten die je gaat uitvoeren bij klanten die opnieuw langskomen.

Producten op klantenfiche geeft nu aantal verkocht i.p.v huidig stock aantal

Je kan nu telkens zien hoeveel keer een klant een bepaald product gekocht heeft. Hiervoor zag je enkel het aantal producten dat nog in stock aanwezig was.

Dienstnamen in online boeking nu steeds volledig leesbaar

Vanaf nu is de volledige naam van de behandeling zichtbaar. Zo hoef je niet meer te gissen naar dat laatste stukje tekst.

eID reader knop enkel zichtbaar voor Belgische klanten

De eID reader knop is nu enkel zichtbaar voor Belgische klanten. Zo is die weg wanneer die niet van toepassing is voor jou.

Verbeterde SMS herinnering met klikbare placeholders

De SMS herinnering is geoptimaliseerd waardoor er nu een voorbeeldbericht klaarstaat en je ook nog enkele tools aan je herinnering kan toevoegen. Zoals de voornaam en achternaam, de datum en het tijdstip.

Dit moet je natuurlijk niet manueel doen, één klik is voldoende. Optios doet derest voor jou.

Gebruik je de SMS template nog niet? Bestel je credits nu snel hier!

Bevestiging e-mails nu ook op dag zelf verstuurd

Wanneer een klant de dag zelf telefonisch een afspraak maakt, ontvangt hij/ zij een bevestigingsmail. Let op: De mail wordt enkel nog gestuurd wanneer de afspraak over meer dan één uur in de toekomst plaatsvindt.

Afsprakendialoog volledig zichtbaar

Klanten hoeven niet altijd naar beneden te scrollen om een afspraak op te slaan. Het afsprakendialoog is minder hoog gemaakt waardoor nu het hele kader zichtbaar is.

Algemeen

Zijn er collega’s geïnteresseerd?

• Indien uw collega klant wordt, verkrijg je onmiddellijk 1 maand gratis.

Nog een vraagje?

• Stuur ons gerust een e-mail via support@optios.net of  support@esthios.be