fbpx
Leestijd: 2 minuten

Ben jij dat tellen ook zo beu? Heb je na je lange werkdag geen fut meer om de boekhouding nog bij te houden? Geen zorgen! Met de geïntegreerde kassa speciaal voor kappers van Optios wordt dit voor jou gedaan.

  • Hoe werkt de kassa van Optios?

Simpel. Je selecteert de dienst(en) die je hebt uitgevoerd, voegt daar eventueel nog een verkocht product aan toe en klaar! Optios telt alles samen en de klant hoeft enkel nog te betalen.

  • Ik maak gebruik van klantenkaarten en cadeaubonnen, kan Optios dit in rekening brengen?

Tuurlijk! Je kan een klantenkaart toevoegen aan je systeem. Telkens een klant langskomt kan je kiezen of de beurt op de klantenkaart komt. Optios heeft ook een tool voor cadeaubonnen, die kan je verkopen alsook in mindering brengen bij de klant. Je hoeft enkel te klikken en klaar! Optios berekent het te betalen bedrag voor jou.

  • Telt Optios mijn kassa?

Dit doet Optios inderdaad voor jou. Zo zie je automatisch het startbedrag van je kassa, de cash uitname en ingave en wat je ontvangen hebt. Bij het controleren van je kassa, moet je enkel het aantal munten en biljetten ingeven om te zien of het ontvangen bedrag daadwerkelijk overeenstemt met de inhoud van de kassa. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met bankcontact, overschrijvingen, cadeaubonnen en dergelijke. Zo hoef je dit niet meer apart te berekenen.

  • Kan ik mijn dagrapporten afdrukken via het systeem?

Zeker en vast. Maar Optios doet nog meer en maakt zelf je hele boekhouding. Het enige wat jij moet doen is dit naar je boekhouder doorsturen, wat bovendien ook automatisch kan met het programma door via één knop het e-mailadres van je boekhouder in te geven en door te sturen.

  • Moet ik de inventaris handmatig aanpassen wanneer ik een product verkoop?

Nee, dit wordt voor jou gedaan. Wanneer je een product verkoopt, gaat dit automatisch uit je inventaris. Je kan daarnaast ook je minimum en maximum voorraad instellen, waardoor je nooit zonder producten zal vallen.

Kan jouw kapsalon ook een geïntegreerde kassa gebruiken? 
Test nu één maand gratis.
Maak nu snel, gratis & vrijblijvend jouw Optios proefaccount aan.