fbpx
Leestijd: 2 minuten

Bang dat je niet goed met salonsoftware zal kunnen werken? Geen zorgen! Wanneer je beslist om je salon digitaal te laten evolueren met Optios krijg je een uitgebreide opleiding waar alles in geuren en kleuren wordt uitgelegd. Zo kunnen jij en je digitale assistent je salon naar een hoger niveau tillen. 

Hoe gaat de opleiding in zijn werk?

  1. Wil je graag werken met salonsoftware? Vraag advies aan een van onze experts. Zij geven je graag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een demo over het programma.
  2. Weet je nu helemaal zeker dat salonsoftware echt iets voor jou is? Een van de experts komt bij je langs om je een opleiding te geven. De opleider neemt telefonisch contact met je op en maakt tijd voor je vrij wanneer het jou past.
  3. De opleiding kan beginnen en duurt ongeveer drie uur. Deze bestaat uit een rondleiding in het programma met bijhorende uitleg van alle functies en het invullen van alle instellingen naar jouw wensen.
  4. Je kan tijdens en achteraf de opleiding uiteraard zelf ook nog vragen stellen.
  5. Heb je na die drie uur aan informatie nog nood aan extra uitleg bij bepaalde zaken? Je vindt hier hoogstwaarschijnlijk een antwoord op in ons helpcentrum.
  6. Vind je echt geen antwoord op je vraag? Contacteer dan onze klantenservice die je graag verder helpt.
kwalitatieve-opleiding-salonsoftware-optios

📍Glamour Studio (Eindhoven, NL) kreeg onlangs een opleiding van een van de experts van Optios.

👉🏼Wil je ook graag salonsoftware met een kwalitatieve opleiding? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze experten.