fbpx
Leestijd: 2 minuten

Het is aangenaam als kapper te kunnen zien wat klanten van je werk vinden. Maar ook potentiële klanten gaan steeds vaker opzoek naar deze informatie. Wanneer zij nood hebben aan een nieuwe kapper, zullen ze hun keuze vaak baseren op wat anderen (‘peers‘) van jouw kunsten vinden. Het is daarom handig klantenfeedback online zichtbaar te maken. Maar hoe doe je dat? Optios staat je hier te hulp! 🙌🏼

  1. Peers
  2. Klantenfeedback toevoegen aan je website

1. Peers

Wanneer toekomstige klanten opzoek gaan naar een nieuw salon zullen ze hun beslissing vaak baseren op de mening van anderen. Die anderen zullen meestal mensen binnen hun persoonlijke netwerk zijn, hun ‘peers’. Dit zijn de mensen van wie ze hun opinie belangrijk vinden. Daarnaast zijn er in deze tijden nog andere ‘peers’. Enorm veel mensen delen hun mening nu namelijk online. Het is daarom belangrijk mee te doen met deze trend. Vraag klanten om hun mening en deel deze op je website en je andere socialmediakanalen. Zo zien toekomstige klanten meteen wat anderen van jouw salon vinden. 👀

2. Klantenfeedback toevoegen aan je website

Hoe kan je die klantenfeedback nu toevoegen aan je eigen website? Dat kan snel en makkelijk wanneer je met Optios werkt. Telkens na de afrekening van een afspraak, krijgt de klanten een e-mail met daarin de vraag of ze je service goed of slecht vonden. Jullie ontvangen deze feedback ook zelf. Wil je deze feedback nu ook publiceren op je website? Als je de website van Optios gebruikt, kan je bij je instellingen simpelweg de klanttevredenheid aanvinken (instellingen -> klanten -> klantentevredenheid). De feedback verschijnt nu automatisch op je website. ✍🏼

Klantenfeedback-Optios-Website

Gebruik je Optios, maar heb je een andere webdeveloper? Ook jij kan de klantenfeedback toevoegen! Vraag je webdeveloper om een widget in te bouwen. De code om deze in te bouwen is de volgende:

<iframe src=”https://client.optios.net/js/widget/feedback/feedback.html?optios_id=VERVANGEN_DOOR_OPTIOS_ID&grid=1“></iframe>

👉🏼 Ook snel en makkelijk klantenfeedback inbouwen op je eigen website?

👉🏼 Vraag een gratis & vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze experten.