fbpx
Leestijd: 2 minuten

We blijven voortdurend werken aan de uitbouw van Optios met maar 1 doel: kappers het werk lichter maken door het administratieve werk te elimineren. We horen graag jullie feedback voor nieuwe features en maken hier dan ook gretig gebruik van. Om deze feedback nog beter te organiseren hebben we een nieuwigheid binnen Optios: de ideebox.

 

  1. Ideebox
  2. Roadmap

 

 

1. Ideebox

In de ideebox kan je een idee dat je graag geïmplementeerd zou zien in de software delen. Dat kan je doen door op de ‘suggestieknop‘ te klikken onderaan op de startpagina.

Suggestions_knop

Je komt nu op een nieuwe pagina terecht. Links zie je een kader waarin je een eigen idee kan aanmaken. Opgelet: meld je aan om de ideebox te gebruiken. Dat kan makkelijk door je e-mail in te vullen en een wachtwoord te kiezen.

Een-nieuw-idee-schrijven

 

Aan de rechterkant zie je een lijst met ideeën die anderen reeds hebben voorgesteld. Je kan deze eens doornemen en stemmen op dat wat jouw handig lijkt. Stemmen doe je door op het pijltje links naast de tekst te klikken. Er staat ook steeds een cijfer bij vermeld. Dit zijn het aantal gebruikers die reeds op het idee hebben gestemd.

 

ideëen-van-anderen

 

Je kan ook op het idee klikken om zo de details te zien en eventueel zelf nog een opmerking toe te voegen.

 

details-idee

PS: Je kan trouwens ook makkelijk feedback geven via de chatfunctie op onze website of in de software zelf.

 

Feedback-geven

2. Roadmap

Benieuwd waar we mee bezig zijn? Je kan nu zelf onze roadmap raadplegen. In de roadmap kan je zien wat onze developers aan het ontwikkelen zijn, wat er nog op de planning staat en krijg je een overzicht van de laatste nieuwe features. 

Roadmap

 

Categorieën: Algemeen